Wie zijn wij?

Het idee
Intercruit is opgericht vanuit een visie. Deze visie sluit aan bij het kenmerkende innovatieve karakter van de Nederlandse samenleving, die al sinds mensenheugenis onlosmakelijk verbonden is met ons land en onze mensen. Vandaag de dag vormt innovatie in technologie en IT de kern van de economie. Naast de IT-bedrijven zelf, zetten tal van andere sectoren in op IT om het verschil te maken. Echter niet zonder slag of stoot. Met name door de krapte in de Nederlandse arbeidsmarkt en in dit geval in de IT, Technologische en Innovatieve sector, kunnen bedrijven lang niet altijd de gewenste groei doormaken. Voor wat betreft de hoogopgeleide IT-ers en Technici is er in Nederland veelal een tekort, waardoor eveneens de groei van de economie van ons land door geremd wordt. Intercruit ontzorgt haar opdrachtgevers in de IT, Technische en Innovatieve sector met het vinden van het juiste gekwalificeerde personeel.Vanwege een tekort aan Engineers, Software Developpers en Software Engineers gelooft Intercruit dat naast het zoeken op eigen bodem ook een beroep op buitenland gedaan moet worden om de krapte hierin tegemoet te komen

Visie
Intercruit is opgericht met als doel om een brug te slaan tussen het leveren van een bijdrage aan het succes van de innovativiteit van de Nederlandse maatschappij enerzijds, en het bieden van een goed leven, goede carrière mogelijkheden en welzijn voor de kandidaten anderzijds.

Missie
Intercruit streeft ernaar om de juiste match te maken tussen het bedrijf en de kandidaat door een grondig begrip van de ambities van beiden partijen te verkrijgen. Dit doen we door bepaalde diepte-interview technieken toe te passen. Het doel van deze methodologie is om uiteindelijke een langdurige relatie tot stand te brengen tussen het bedrijf, de kandidaat en Intercruit, om zo de tevredenheid van alle partijen te waarborgen.

This post is also available in: nlen

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match

Error: Please enter your valid phone number

WhatsApp chat